Kvinna får massage

Knutpunktens Massageskola med helhetssyn i Götborg

Eftersom vi känner att det saknas en massageutblidning med ett helhetstänk där man tar hänsyn både till den fysiska kroppen och det inre så har vi nu bestämt oss för att starta upp en massageskola. Vi står i startgroparna med denna skola och har handplockat några väl utvalda lärare som kommer att undervisa på den. Mikael som har lång erfarenhet av att undervisa i anatomi, fysiologi och massagetekniker kommer att utbilda i Svensk klassisk massage.

Idun jobbar sedan 20 år tillbaka med människors energier. Idun kommer på ett enkelt sätt att lära ut hur man som massör kan arbeta med känslor och energier och hur man hanterar det som eventuellt kan komma upp under en massagebehandling. Vi, Sofia och Malin, kommer att utbilda i en mer djupgående massage och visa vårt sätt att jobba.

Massageskolan kommer starta i mitten av februari 2023. Utbildningen kommer att ligga på fem stycken helger under våren. Utbildningen kommer att hållas i Torslanda i Göteborg. Ni kan läsa mer om vår massageskola här: Massageskola – Knutpunktens friskvård

Välkommen med intresseanmälan till massageskola@knutpunktensfriskvard.se