Ett hållbart företag

Inspiration till positiv utveckling

Det är viktigt att ha en välmående arbetskraft som håller, därför erbjuder vi en inspirerande workshop med tema ”Ett hållbart företag”.

Om företaget består av en hållbar personal så är det självklart att även företaget fungerar bättre.

Vi lägger ned många timmar på vårt arbete varje dag, och det skapas lätt en stress då de flesta människor har ett högt tempo både på arbetet och privat. Detta i kombination med mycket stillasittande och statiskt arbete skapar stor risk för både inre stress och fysiska spänningar, som många gånger leder till utmattning, utbrändhet och även sjukskrivning. Vi vill med denna workshop ge er och ert företag verktyg för att få en mer hållbar personal.

Under dagen kommer deltagarna få testa på yoga, meditation och rörelsepass samt få tre inspirerande föreläsningar om hur vi kan hitta vägar till ett mer hållbart liv.

Workshopen hålls på arbetsplatsen eller på en konferensanläggning.

Aktiviteter vi erbjuder under denna endags workshop:

En väl fungerande Kommunikation är ditt företags viktigaste verktyg för framgång.

Lågaffektivt bemötande vs Dragkamp, Emotionell intelligens vs Spela ut känslor, Kommunikation som inspirerar vs neddragande kommunikation. Vi reder ut hur man kommer ur en negativ kommunikationsspiral och hur man kan komma in i ett positivt kommunikationsflöde.

60 minuters föreläsning

Matens vikt för Välmående, Klartänkthet, Kognition, och god Kapacitet.

Vad och hur vi äter påverkar våra celler, våra celler är motorn till vår tankeverksamhet, samt vår fysiska och psykiska kapacitet. Vi tittar på förutsättningarna för välmående celler.

60 minuters föreläsning

Hållbar kropp som genererar energi

Vi går igenom vanliga problem och belastningsskador som kan uppstå av för mycket stillasittande och monotont arbete, samt hur vi kan göra för att undvika dessa problem och istället skapa en stark och hållbar kropp som genererar bra tankeverksamhet.

45 minuters föreläsning

Ledd meditation för att släppa stress, och hitta motivation och arbetslust.

Inklusive diskussion och genomgång av hur vi kan använda meditation för att hitta och nå vår drivkraft och fulla kapacitet.

45 minuters meditation ink. diskussion

Yoga för en hållbar stark och rörlig kropp

Vi fokuserar på att förhindra och få loss låsningar och fysiska skador som lätt uppstår på just er arbetsplats. Vi går igenom rörelser och yogaövningar som skapar en hållbar, stark och rörlig kropp som gör att arbetets dagarna går bättre.

45 minuters yogapass

Rörelse/styrke pass med gummiband

Vi jobbar med olika övningar som stärker och ökar rörligheten i kroppen. Vi anpassar träningen efter vad just er arbetsplats behöver fokusera på. Intensiteten på träningen varieras efter ert önskemål och behov.

30 minuters träningspass