Företagsmassage i Göteborg

Vi har varit verksamma med företagsmassage i Göteborg sedan 2006 då vi (Sofia och Malin) startade våra verksamheter inom massage i Göteborg. 2013 bildade vi Knutpunktens Friskvård AB som växer och växer för varje år. I Göteborg är vi i dagsläget cirka 15 stycken massageterapeuter som åker ut till arbetsplatser och ger företagsmassage/kontorsmassage. Under senare år finns vi även runt om i landet, bland annat i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Landskrona, Lund, Jönköping, Linköping och Gävle.

Gemensamt för oss och våra massörer är att vi brinner för det vi gör och vi vill hjälpa människor att må bättre! Det är alltid lika roligt att komma ut till arbetsplatser där vi får möta så många tacksamma människor. De anställda är väldigt glada över att ha massage som förmån på jobbet, då många har svårt att få tiden att räcka till för att gå på regelbunden massage privat. Att få regelbunden massage på jobbet gör att man minskar spänningar och stelhet i kroppen, lindrar smärta och värk i rygg, axlar, nacke och armar. Vi jobbar med massage på specifika problem och med förebyggande massage för att minska att nya spänningar skall uppstå.

Det vi behöver för att komma ut och ge massage på jobbet/kontorsmassage är ett litet avskilt rum som lämpar sig för massage. Vi tar med massagebänk, handdukar, ekologisk olja och allt annat som behövs för att utföra massage. Våra massörer är välutbildade, har lång erfarenhet och är patient- och ansvarsförsäkrade.

Om ni är intresserade av företagsmassage i Göteborg, Stockholm, Malmö eller någon annanstans i Sverige så kontakta Malin på 073-5940322 eller malin@knutpunktensfriskvard.se