Massage på jobbet
i hela landet

Massagebord med en handduk på

Massage på jobbet ger friskare och gladare medarbetare.

Vi har varit verksamma med företagsmassage i Göteborg sedan 2006. Under senare år finns vi i hela landet men främst i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Vår massage är djupgående på ett inkännande och behagligt sätt. Våra massörer är certifierade och har lång yrkeserfarenhet. Ni får samma massör som kommer till er arbetsplats.

Vi tar med massagebänk, handdukar, bänkpapper, olja, bänkrengöring och allt som behövs för att kunna utföra massage på jobbet. Det arbetsplatsen behöver ha är ett avskilt rum, gärna vilorum eller liknande. Våra massageoljor är ekologiska och noga utvalda.

Fördelar med massage på jobbet

Massage på jobbet ökar välbefinnandet, minskar spänningar och värk och ger en avslappnande stund så att de anställda kan finna återhämtning. För många människor går livet i ett högt tempo både på arbetet och fritiden. I kombination med mycket stillasittande/stillastående framför en dator kan detta till slut leda till både sjukdom, utmattning och skador. Genom att erbjuda sina anställda massage under arbetstid kan ni förebygga och förhindra många besvär. Tillsammans kan vi skapa hållbara medarbetare.

Som företag får ni gärna testa oss under en period innan ni tecknar avtal. Det är viktigt för oss att ni som kund blir nöjda med både vår massage och den massör som kommer till er!

Massage på arbetsplatsen är avdragsgillt och en skattefri förmån ni som företag kan ge era anställda, när det gäller hela personalstyrkan.

Vill du veta mer om massage på jobbet, kontakta Malin för mer information och offert!

malin@knutpunktensfriskvard.se

0735-940322

Massage på jobbet / Företagsmassage:

Ger en lugn stund som hjälper medarbetarna till återhämtning

Massage stärker immunförsvaret

Minskar sjukskrivningar

Hjälper till med att släppa spänningar och bli av med värk i kroppen

Motverkar stress och ångest

Ger gladare och friskare medarbetare

Akademiska Hus

"En fin förmån vi har är massage på kontoret. Vi är glada över att få anlita Knutpunktens Friskvård och vi märker att de anställda är nöjda - tiderna för massagens bokas upp snabbt. Spända muskler och ömma punkter löses upp med massage och akupunktur och man går härifrån med ett leende."

Pinchos

"Vi är fantastiskt nöjda! Att kunna erbjuda personalen en professionell massage som tidigt fångar upp ev problem känns jättebra. Det har varit enkelt och smidigt att komma igång och vi kan varmt rekommendera alla företag att anlita knutpunktens friskvård."