Träning på jobbet

Effektiv 30 minuters träning för företag – passar alla medarbetare

Vi erbjuder funktionell träning/rörelseträning på arbetsplatsen där vi jobbar effektivt i 30 min med styrka och rörlighet. Man kan som företag välja på 30 min högintensiv träning, då behöver man vara ombytt, alternativ 30 min lågintensiv träning där man kan träna i sina vanliga arbetskläder.  Vi jobbar med varierande övningar där vi använder oss av pilates, core, yoga, funktionell träning och gummibandsövningar. Passen är effektiva och man får upp rörlighet i hela kroppen! Innehåll och längd kan anpassas efter era önskemål.

För att få kontinuitet i träningen rekommenderas funktionellträning/rörelseträning 1-2ggr/vecka. Passen går bra att lägga både inomhus och utomhus.

 

Varför träning på jobbet gynnar alla 

Det finns flera fördelar till varför man bör erbjuda sina anställda träning på jobbet. Och en av fördelarna är att det faktiskt gynnar alla – de anställda och företaget. Det tar väldigt lite tid från arbetet men ger väldigt mycket tillbaka. Flera studier och forskningsprojekt visar att träning på jobbet lönar sig – från flera aspekter.

Förutom det självklara att de anställda mår bättre, fysiskt och psykiskt av att röra på sig, så ökar det också sammanhållningen i teamet. Kroppen blir mer pigg och rörlig samtidigt som smärta och stelhet minskar i nacke och axlar. Det sätter igång blodcirkulationen vilket är bra för dem som är frusna. Träning på jobbet visar också att stressnivån och sjukfrånvaron minskar. 

Och slutligen visar studier att träning på jobbet gav lika mycket eller mer produktivitet än om man inte erbjudit träning. Det betyder att företaget alltså inte förlorar intäkter om man avsätter tid för fysisk aktivitet och även för att sjukskrivningarna då minskar. 

 

Ta hand om varandra och er själva – endast något bra kommer utav det.

fitness, sport, friendship and healthy lifestyle concept - group of teenage friends or sportsmen exercising and doing push-ups at boot camp

Vill du veta mer om träning på jobbet, kontakta Sofia för mer information och offert!

sofia@knutpunktensfriskvard.se

070-879 32 29

Träning på jobbet:

Ger energi och piggare medarbetare

Stärker och sträcker ut kroppen

Ökad rörlighet

Bättre kroppshållning

Ökad puls och syresättning

Bättre koordination och balans