Knutpunktens massage

Det som kännetecknar oss på Knutpunktens Friskvård och vår massage är att det är massage som känns och verkligen hjälper! Vi jobbar med djupgående behandlande massage som släpper på spänningar som sitter långt ner i musklerna. Detta gör att man snabbt känner bättring, får mindre ont och känner sig rörligare.

Vår målsättning är att alla massörer som jobbar för oss ute på våra företagsuppdrag ska ha kunskap om behandlande djupgående massage. Vi brukar därför utbilda de massörer som börjar hos oss i ”Knutpunktens” massage. Det vi också tycker är viktigt är att ha en känslighet, att kunna känna av och anpassa massagetrycket utefter individen och problemet. Det är inte stenhård massage vi efterfrågar, utan en kunskap om var och när man behöver komma ner djupare och använda mera tryck. Vi vill att oavsett massör som kommer ut till våra kunder, så ska kunden känna igen sättet vi jobbar på och få en liknande upplevelse av massagen. Här om veckan fick vi fin respons på detta, när en företagskund berättade att de var så nöjda med vår massage och alla de massörer som kommit till deras företag från oss. Det känns ju verkligen härligt att höra och betyder att vi nått fram. Vi försöker självklart att företagen ska få ha en och samma massör i största möjliga mån, men ibland är någon sjuk och vikarie behöver hoppa in och i vissa fall är företagen stora och då krävs det flera massörer på en och samma arbetsplats.

Behöver du en massör på jobbet eller känner någon som behöver en massör på sin arbetsplats? Vi kommer gärna ut och ger ”prova på massage” utan kostnad, så ni får testa vår massage!

Ring eller mejla oss så berättar vi mer!

Sofia@knutpunktensfriskvard.se

sofia 0708-793229

På bilden masserar Sayaka, som vi hade en kortare utbildning med för ett par veckor sen. Sayaka är ny hos oss och kommer finnas ute på våra företag i framtiden!