Välkommen till Knutpunktens blogg!

Här kommer du att få följa oss Malin och Sofia och vad som händer på Knutpunktens friskvård. du kommer få läsa om vår massage, våra massörer och hur vi jobbar. Vi kommer också att blogga om friskvård, hälsa, träning, kost, yoga, meditation och allt annat som vi tycker är intressant och brinner för

Knutpunktens friskvård AB startades 2013 och ägs och drivs av oss malin Engström och Sofia Caley (fd Olsson).

Vi har båda drivit företag inom hälsa/friskvård sedan 2006. Malin (Knutpunktens Friskvård) och Sofia (Ayni Friskvård). När vi möttes 2011 kände vi båda att vi hade samma mål och visioner, så vi påbörjade ett samarbete för att bilda aktiebolaget Knutpunktens Fiskvård. 2013 blev vår dröm verklighet och vi har idag en väl fungerande verksamhet. Vi riktar oss till företag och privatpersoner i Göteborg och Kungsbacka. Ett tio-tal arbetsplatser anlitar oss regelbundet för företagsmassage/kontorsmassage och företagsyoga. Vi är sju massörer och yogalärare som åker ut och på plats ger företagsmassage och yoga på arbetsplatsen.

Vår mottagning för privatpersoner finner du i Olskroken på Mintensgatan 3b. Där ger vi massage och andra behandlingar. Inom kort kommer vi också öppna i Kungsbacka.