Går det att yoga och meditera tillsammans med bebis och barn?

Absolut, visst går det! För min dotter Arwen har yoga och meditation funnits med som en del av hennes liv sedan hon var bebis. Det kanske inte alltid blir riktigt som man tänkt sig, men jag har fått acceptera att lite yoga är bättre än inget. På bilderna ovan får jag till och med hjälp av henne i Yoga-mudra.. Arwen leker att jag är en häst;)

Meditation är något jag utför dagligen tillsammans med Arwen. Så har det varit sedan hon föddes. Arwen är van att jag ligger på golvet och mediterar. Hon brukar leka runt omkring mig och det gör också att hon får en möjlighet att komma ner i varv. Jag blir helt klart en bättre mamma när jag ger mig själv en stunds meditation varje dag. Jag märker direkt på Arwen om jag är stressad och ur balans.. då blir hon stökig och bråkig. Då vet jag att det dags för mig att landa och samla ihop mig igen så blir också Arwen lugn.