Fördelar med Företagsmassage

Företagsmassage är en förmån som du kan ge din personal. Detta brukar vara mycket uppskattat. Fördelarna är många så som mindre värk och stelhet. Personalen håller sig friskare och starkare samt att sjukfrånvaron minskar på grund av mindre smärta och värk. Även den psykiska hälsan hos personalen blir bättre då massage ger många goda effekter på vårt välmående så som minskad stress förbättrad sömn, ökad avslappning och en allmän känsla av välbefinnande.

Företagsmassage löser upp smärta och värk vilket gör att personalen arbetar bättre. I dagens samhälle är många extremt spända i rygg, nacke och axlar på grund av för mycket stillasittande och ensidigt arbete. Att ge sina anställda massage på jobbet gör att man får loss alla spänningar för att förhindra att dessa senare kan leda till värre problematik och minskat rörelsemönster.

Massage ger närvaro och fokus och ökar därmed produktiviteten. Många idag är alldeles för stressade och utspridda på grund av att vi ständigt är påverkade av samhället så som det sociala livet, uppkoppling på nätet, reklam osv. Att ge sina anställda massage på jobbet gör att personalen får en möjlighet att landa ner i sig själv och i sin kropp. För det är i oss själva vi kan få sann återhämtning och tillgång till ny energi.

Att erbjuda företagsmassage gör att personalen känner sig uppskattad. Dessutom frigörs hormonet oxytocin under massagen. Oxytocin är nästan ett mirakelhormon. Det lindrar smärta, skyndar på läkningen av sår och skador, sänker pulsen, blodtrycket och halterna av stresshormoner. Hormonet  oxytocin har en långvarig effekt och påverkar oss positivt långt efter att massagen är klar.

Regelbunden massage förhindrar problem. Att erbjuda massage på arbetsplatsen gör att personalen går på massage regelbundet vilket de flesta inte gör annars. Samma massör kommer ut till ert företag, vilket gör att behandlingen blir effektiv. Vi lär känna er och era behov så att ni får en kontinuitet i behandlingarna. Att få regelbundna behandlingar med massage gör att vi förhindrar problem tidigt och håller kroppen rörlig. Att ge sina anställda massage på jobbet är en fin och uppskattad förmån.

Vi har jobbat med företagsmassage sedan 2006. Vi har följt våra kunder under många år och både sett och hört fördelarna med massage på jobbet.  De anställda är alltid lika tacksamma för att få en stund för sig själv där de också får hjälp med att få loss spänningar och värk. Läs mer om företagsmassage på Massage på jobbet. Vi erbjuder även Yoga och meditation på jobbet samt företagsworkshops med inriktning på ett hållbart arbetsliv.

Läs mer om massagens goda effekter hos kroppsterapeuterna.