YOGA

Yoga är balsam för stela muskler och trötta hjärnor. Människor som praktiserar yoga regelbundet upplever ökad koncentrationsförmåga och ett lugnare sinne. Yogan gör kroppen stark, smidig och välmående. samtidigt motverkar den värk och spänningar i muskler. Vi håller yogaklasser på företag och arbetsplatser i Göteborg och Kungsbacka.

 

Yoga för kropp och själ

 

Människor som praktiserar yoga regelbundet upplever ökad koncentrationsförmåga och ett lugnare sinne. Yogan gör kroppen stark, smidig och välmående. samtidigt motverkar den värk och spänningar i muskler. Det är inte konstiogt att yoga som träningsform blir allt mer populärt.

 

Våra yogaklasser är fysiska och dynamiska. Yogaställningar och andningsövningar kombineras med koncentrations- och meditationstekniker. Vi anpassar alltid passen efter gruppens specifika förutsättningar för att alla delatagare ska få ut så mycket som möjligt av sin yoga. Vi håller yogaklasser på företag och arbetsplatser i Göteborg och Kungsbacka. 

 

Sofia som leder yogaklasserna har lång erfarenhet inom yogan. Hon började med yoga för 15år sedan och har under de senaste åtta åren praktiserat och fördjupat sig inom ashtanga yoga. Sofia började jobba med företagsyoga 2011. 

Vår yoga bygger i största del på Ashtangayoga, men hämtar även inspiration från andra yogaformer. Genom att praktisera yoga regelbundet blir kroppen fri från orenheter, spänningar och blockeringar. Yogan ger ett lugnt fokuserat sinne, en stark och rörlig kropp samt uppbringar en känsla av helhet, harmoni och frid.