TERAPEUTER

Vi som jobbar på Knutpunktens friskvård är terapeuter och instruktörer med olika bakgrund. Gemensamt för oss är att vi vill hjälpa människor att må bättre. Här nedan kan du läsa om oss!

Malin Stern

Knutpunktens Friskvård startades av Malin år 2006 och i dag driver hon företaget tillsammans med Sofia Caley. Malin är utbildad hälso- och friskvårdskonsulent, massageterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Malin jobbar med djupgående behandlande massage, kostrådgivning och hälsovägledning.

Tel: 0735-94 03 22

malin@knutpunktensfriskvard.se

Foto Malin litet.jpg
Sofia Caley

Sofia har haft eget företag inom friskvård sedan 2006 då hon öppnade Ayni Friskvård. Idag driver hon Knutpunktens friskvård AB tillsammans med Malin Stern. Sofia utbildade sig till frikvårdsterapeut och massageterapeut 1998 genom Medicinskt kursforum i Stockholm och Molkoms folkhögskola. Efter det har hon vidarutbildat sig i bland annat med finsk idrottsmassage, idrottsskador, energimassage, bindvävsmassage, kinesiologi, kraniosakral terapi och NLP. Sofia har praktiserat yoga och meditation i 20 års tid och jobbar som meditation och yogalärare sedan 2010. 

Tel: 0708-79 32 29 

sofia@knutpunktensfriskvard.se

P1000839.jpg
Marie Öckervall

Marie är sedan 2009 utbildad i svensk klassisk massage. Hon jobbar behandlande och djupgående, löser upp spända och stela muskler, jobbar på triggerpunkter men anpassar självklart massagen efter det individuella behovet. Ger avslappningsmassage om det så önskas. Marie finns på vår mottagning i Olskroken alla dagar i veckan, samt ute på våra företagsuppdrag.

Tel: 0739-16 63 13

dintid@outlook.com

Marie 1.jpg
Lina Roizman

Lina är  Dipl.  Medicinsk Massageterapeut samt Lymfmassör utbildad vid Axelsons Gymnastiska Institut. Hon erbjuder behandlingar som avser att släppa muskelspänningar, öka rörelsefrihet och stimulera kroppens förmåga till självläkning. Hon arbetar med  Revolving som är en myofasciell massagemetod som utförs med mycket tryck och långa, långsamma rörelser och minimal mängd olja för att säkerställa att man når de undre lagren där hud och muskler möts. Lymfmassage utförs med lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning samt djupare grepp för att lösa upp stagnation i ärrvävnad. Genom att öka lymfflödet som transporterar kroppens överskottsvätska möjliggör man kroppens förmåga att göra sig av med slaggprodukter och behandlingen verkar effektivt på immunförsvaret. Lina jobbar på vår mottagning i Olskroken samt på våra företagsuppdrag. 

Tel: 0704-94 91 60
linasolomou@gmail.com

lina-roizman-017.jpg
Catrin Persson

Catrin utbildade sig till massageterapeut -99  på Axelssons och varit verksam som massör sedan dess. Hon är även utbildad i energimassage och gravidmassage. Catrin finns ute på våra företagsuppdrag och har klinik i Kungälv.

Tel: 0707-32 12 69

Catrin 2.jpg
Alexandra Nylén

Alexandra är utbildad medicinsk massageterapeut i Kanada. Hon är kunnig i djupgående idrottsmassage, bindvävsmassage och gravidmassage såväl som i klassisk massage, och inkluderar gärna triggerpunktsbehandlingar och töjningar för bästa möjliga resultat. Efter examen har hon gått fortsättningskurser i koppning, kinetisk nackmassage och shiatsu.

 

Alexandra jobbar på vår mottagning i Kungsbacka samt på våra företagsuppdrag.

Tel: 0707-92 18 83
Alexandra@vilalivsstil.se

alexandra.jpg
Jenny Vendin

Jenny är zonterapeut, diplomerad från Axelsons Gymnastiska Institut. Zonterapi är en behandlingsform där man genom att stimulera zoner på kroppen kan identifiera obalans och problem samt hjälpa kroppen att må bättre. Behandling görs både i förebyggande friskvårdssyfte och för att åtgärda specifika problem. Zonterapi är effektivt på många områden, några exempel är migrän, hudbesvär och problem med luftvägar/lungor. Jenny finns på vår mottagning i Olskroken, du bokar tid hos henne här: www.zinzon.se

Tel: 0706-87 82 17

boka@zinzon.se

Daniel Näsman

Daniel utvecklade tidigt ett intresse för hälsa, friskvård och välbefinnande, vilket ledde honom till en friskvårdsutbildning på tidigt 90 tal.  Där upptäckte han även massage, och utbildade sig därefter till massageterapeut hos Axelsons i Göteborg 1995.  Sedan dess har han jobbat med massagebehandlingar på heltid ute på företag och på mottagningar både i Sverige och utomlands.  Under senare år har han vidareutbildat sig med fördjupningsstudier med olika behandlingsmetoder inom idrotts/bindvävs/klinisk och medicinsk massage i London. Daniel jobbar på våra företagsuppdrag i Göteborg.

Tel: 0793-21 28 84
danielnasman@icloud.com

me_med_hr.png
Hugo Ljungberg

Hugo är certifierad massör och går nu vidareutbildning till massageterapeut. Han arbetar med djup- respektive lättgående massage samt balanserad massage som påverkar kroppens energiflöden. Flödena förbinder människans psyke med den fysiska kroppen. Massagen strävar efter ursprunglig stabilitet och vitaliserar livskraft som blivit stannat upp. Massagen har stora likheter med den österländska akupunkturen men här arbetar man med händer istället för nålar. Hugo praktiserar yoga och meditation och föreläser om massage. Hugo finns på vår mottagning onsdagar och torsdagar i Olskroken och kan boka tid på:

Tel: 0738-302422 

ljungberghugo@yahoo.se

Catrin Björkman

Catrin är diplomerad Mindfulness instruktör utbildad på Mindfulnesscenter. Hon är även friskvårdskonsult och har en fil kand examen inom kommunikationsvetenskap och har även studerat humanekologi vid Göteborgs universitet. Hon har lång erfarenhet av personalutbildningar och studiecirklar. Catrin jobbar ute på våra företagsuppdrag med Mindfulness, föreläsningar och håller olika typer av motionspass.

Tel: 0702-987087

catrin.jpg
Sofie Lagumdzija

Sofie har studerat folkhälsovetenskap med inriktning på idrottspsykologi på Skövde högskola och var klar med utbildningen 2012. Sofie utbildade sig till massör 2018. Hon brinner för den djupa behandlande massagen men även den avslappnande och rogivande. Sofie jobbar även som hälsocoach där hon med hjälp av samtal hjälper dig att nå dina mål. Hon är utbildad tränare med lång erfarenhet och gedigen kunskap. Sofie är samordnare för företagsmassagen i Stockholm.

Tel: 0737-190708

sofie.lagumdzija@gmail.com

sofie.jpg