TERAPEUTER

Vi som jobbar på Knutpunktens friskvård är terapeuter och instruktörer med olika bakgrund. Gemensamt för oss är att vi vill hjälpa människor att må bättre. Här nedan kan du läsa om oss!

Malin Stern

Knutpunktens Friskvård startades av Malin år 2006 och i dag driver hon företaget tillsammans med Sofia Caley. Malin är utbildad hälso- och friskvårdskonsulent, massageterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Malin jobbar med djupgående behandlande massage, kostrådgivning och hälsovägledning.

Tel: 0735-94 03 22

malin@knutpunktensfriskvard.se

Sofia Caley

Sofia har haft eget företag inom friskvård sedan 2006 då hon öppnade Ayni Friskvård. Idag driver hon Knutpunktens friskvård AB tillsammans med Malin Stern. Sofia utbildade sig till frikvårdsterapeut och massageterapeut 1998 genom Medicinskt kursforum i Stockholm och Molkoms folkhögskola. Efter det har hon vidarutbildat sig i bland annat med Finsk idrottsmassage, idrottsskador, energimassage, bindvävsmassage, Kinesiologi, Kraniosakral terapi och NLP. Sofia har praktiserat yoga och meditation i över 15 års tid och jobbar som meditation och yogalärare sedan 2010. 

Tel: 0708-79 32 29 

sofia@knutpunktensfriskvard.se

Marie Öckervall

Marie är sedan 2009 utbildad i svensk klassisk massage. Hon jobbar behandlande och djupgående, löser upp spända och stela muskler, jobbar på triggerpunkter men anpassar självklart massagen efter det individuella behovet. Ger avslappningsmassage om det så önskas. Marie finns på vår mottagning i Olskroken alla dagar i veckan, samt ute på våra företagsuppdrag.

Tel: 0739-16 63 13

dintid@outlook.com

Malin Stjärnehag

Malin är utbildad Dipl. Medicinsk massageterapeut och yogainstruktör. Hon erbjuder Taktil behandling, Massage och Yoga. Malin behandlar med olika tekniker; såsom klassisk svensk massage, triggerpunktsbehandling och töjning för att få igång rörlighet och smidighet. Som Yogainstruktör använder hon yogan som verktyg till läkning av kroppen. Där hon kombinerar yogapositioner, andningsövningar och stillasittande meditation. Malin jobbar som massör och yogalärare ute på våra företagsuppdrag.

Tel: 0708-92 97 97

Catrin Persson

Catrin utbildade sig till massageterapeut -99  på Axelssons och varit verksam som massör sedan dess. Hon är även utbildad i energimassage och gravidmassage. Catrin finns ute på våra företagsuppdrag och har klinik i Kungälv.

Tel: 0707-32 12 69

Britt-Mari Farre

Britt-Mari utbildade sig till massageterapeut på Axelsons Gymnastiska institut 2015. Hon jobbar med djupgående behandlande massage och avslappningsmassage. Britt-Mari jobbar som massör på våra företagsuppdra och har klinik i Kville.

Tel: 0707-490840

Jenny Vendin

Jenny är zonterapeut, diplomerad från Axelsons Gymnastiska Institut. Zonterapi är en behandlingsform där man genom att stimulera zoner på kroppen kan identifiera obalans och problem samt hjälpa kroppen att må bättre. Behandling görs både i förebyggande friskvårdssyfte och för att åtgärda specifika problem. Zonterapi är effektivt på många områden, några exempel är migrän, hudbesvär och problem med luftvägar/lungor. Jenny finns på vår mottagning i Olskroken, du bokar tid hos henne här: www.zinzon.se

Tel: 0706-87 82 17

boka@zinzon.se

Hugo Ljungberg

Hugo är certifierad massör och går nu vidareutbildning till massageterapeut. Han arbetar med djup- respektive lättgående massage samt balanserad massage som påverkar kroppens energiflöden. Flödena förbinder människans psyke med den fysiska kroppen. Massagen strävar efter ursprunglig stabilitet och vitaliserar livskraft som blivit stannat upp. Massagen har stora likheter med den österländska akupunkturen men här arbetar man med händer istället för nålar. Hugo praktiserar yoga och meditation och föreläser om massage. Hugo finns på vår mottagning onsdagar och torsdagar i Olskroken och kan boka tid på:

Tel: 0738-302422 

ljungberghugo@yahoo.se

Catrin Björkman

Catrin är diplomerad Mindfulness instruktör utbildad på Mindfulnesscenter. Hon är även friskvårdskonsult och har en fil kand examen inom kommunikationsvetenskap och har även studerat humanekologi vid Göteborgs universitet. Hon har lång erfarenhet av personalutbildningar och studiecirklar. Catrin jobbar ute på våra företagsuppdrag med Mindfulness, föreläsningar och håller olika typer av motionspass.

Tel: 0702-987087

Knutpunktens Friskvård AB  |   Tel: Malin: 0735-94 03 22, Sofia: 0708-79 32 29   | info@knutpunktensfriskvard.se

  • Grey Facebook Icon
  • Gray Instagram Ikon

Hemsidan skapad av Leomedia