September 2, 2019

August 12, 2019

May 13, 2019

Please reload

Senaste inlägg

Vad är meditation?

January 21, 2018

1/1
Please reload

Utvalda inlägg

Mamma-bebis yoga i Kungsbacka

January 2, 2019

30 jan startar vi en mamma-bebis grupp med yoga och meditation på Roten i Kungsbacka! 

 

Under en graviditet, förlossning och tiden efter med ett litet barn händer mycket både fysiskt och känslomässigt. I den här gruppen kommer vi att jobba med yoga och meditation för att bygga upp oss både fysiskt och mentalt. Genom mjuk lugn yoga stärker vi försiktigt upp kroppen inifrån och ut. Vi kommer att jobba med yogarörelser och andningsteknik. Vid varje tillfälle praktiserar vi även meditation som verktyg för att hitta grundning och hjälp till återhämtning och läkning. 

 

Kursstart: Ons 30 jan kl 10-11

Roten, Klockaregatan 3

www.rotenkba.se