April 27, 2020

April 14, 2020

September 2, 2019

August 12, 2019

May 13, 2019

Please reload

Senaste inlägg

Vad är meditation?

January 21, 2018

1/1
Please reload

Utvalda inlägg

Yoga och rörelseträning

December 4, 2018

För några veckor sen var Knutpunktens Friskvård med på en konferens för Sulzer på Varbergs kurort. Där fick de anställda prova på rörelseträning och yoga. Detta var mycket uppskattat och vi tyckte det förstås det var jätte roligt att vara med och medverka! 

 

Vad är fördelarna med rörelseträning och yoga? Oavsett om man har ett stillasittande eller ett fysiskt arbete så behöver vi på olika sätt jobba förebyggande för att minska muskelstelhet. Stelhet leder i sin tur till minskad funktionalitet och är ofta anledningen till att skador uppstår. På rörelseträningen lade vi också lite tid på att gå igenom hur man enkelt kan stärka upp kroppen med hjälp av gummiband som man smidigt kan ha med sig till jobbet eller resan. 

 

Vi på Knutpunkten erbjuder olika friskvårdaktiviteter för konferenser och hälsodagar. Detta kan vara till exempel corepass, rörlighetsträning, yoga, meditation, mindfulness, föreläsningar, prova på massage mm.

 

 Rörelseträning med Malin

 

 

Gummibandsträning med Malin

 

 

 Yoga med  Sofia

 

 

 Yoga med Sofia

 


 


 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square