April 27, 2020

April 14, 2020

September 2, 2019

August 12, 2019

May 13, 2019

Please reload

Senaste inlägg

Vad är meditation?

January 21, 2018

1/1
Please reload

Utvalda inlägg

Yoga på jobbet

March 13, 2018

Vi har jobbat med yoga på arbetsplatser sedan 2010. Från början var det mest en kul grej, och jag tänkte att jag kunde testa att ha en yogagrupp på ett företag som redan anlitade oss för massage. Yogan blev väldigt populär och klasserna blev snabbt uppbokade.

 

Med åren har allt fler företag anlitat oss för yoga på arbetsplatsen. Effekterna av yoga är många vilket arbetsgivaren ser. En person som yogar regelbundet blir lugnare, rörligare och mindre spänd. Med hjälp av yoga kan man frigöra stress och hitta tillbaka till lugnet och sig själv. Företag anlitar oss för yoga på morgonen, lunch eller eftermiddag. Yogaklasserna är fysiska och dynamiska. Vi jobbar med yogarörelser, meditation och andningsövningar. Självklart anpassar vi alltid klasserna efter gruppens förutsättningar!

 

Här har jag yoga på Swerae IVF som anlitar oss för yoga på lunchen sedan 2012.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Knutpunktens Friskvård AB  |   Tel: Malin: 0735-94 03 22, Sofia: 0708-79 32 29   | info@knutpunktensfriskvard.se

  • Grey Facebook Icon
  • Gray Instagram Ikon

Hemsidan skapad av Leomedia