April 27, 2020

April 14, 2020

September 2, 2019

August 12, 2019

May 13, 2019

Please reload

Senaste inlägg

Vad är meditation?

January 21, 2018

1/1
Please reload

Utvalda inlägg

Välkommen till Knutpunktens blogg!

March 29, 2017

 

Här kommer du att få följa oss Malin och Sofia och vad som händer på Knutpunktens friskvård. du kommer få läsa om vår massage, våra massörer och hur vi jobbar. Vi kommer också att blogga om friskvård, hälsa, träning, kost, yoga, meditation och allt annat som vi tycker är intressant och brinner för

Knutpunktens friskvård AB startades 2013 och ägs och drivs av oss malin Engström och Sofia Caley (fd Olsson).

Vi har båda drivit företag inom hälsa/friskvård sedan 2006. Malin (Knutpunktens Friskvård) och Sofia (Ayni Friskvård). När vi möttes 2011 kände vi båda att vi hade samma mål och visioner, så vi påbörjade ett samarbete för att bilda aktiebolaget Knutpunktens Fiskvård. 2013 blev vår dröm verklighet och vi har idag en väl fungerande verksamhet. Vi riktar oss till företag och privatpersoner i Göteborg och Kungsbacka. Ett tio-tal arbetsplatser anlitar oss regelbundet för företagsmassage/kontorsmassage och företagsyoga. Vi är sju massörer och yogalärare som åker ut och på plats ger företagsmassage och yoga på arbetsplatsen.

Vår mottagning för privatpersoner finner du i Olskroken på Mintensgatan 3b. Där ger vi massage och andra behandlingar. Inom kort kommer vi också öppna i Kungsbacka.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Knutpunktens Friskvård AB  |   Tel: Malin: 0735-94 03 22, Sofia: 0708-79 32 29   | info@knutpunktensfriskvard.se

  • Grey Facebook Icon
  • Gray Instagram Ikon

Hemsidan skapad av Leomedia