Företagsmassage för friskare medarbetare!

Under coronapandemin med hemarbete som följd har vi haft de flesta företagsuppdrag på paus. Nu äntligen börjar de anställda så smått komma tillbaka till kontoren och vi har kunnat leverera massage på plats igen. Många har blivit stela på grund av dålig arbetsställning hemma där man suttit på oergonomiska stolar osv. Att erbjuda sina anställda massage på jobbet är en perfekt boost för personalens välmående när vi nu börjar återgå till kontoren igen!

De flesta vet att massage ger avslappning, återhämtning och får spända muskler att slappna av, men massage är så mycket mer än så. Forskning visar en rad positiva hälsoeffekter från minskad stress och ökad koncentrationsförmåga till att stärka immunförsvaret och förebygga skador. Massage är en effektiv form av friskvård som kan minska sjukfrånvaron och öka engagemanget och produktiviteten, förbättra arbetsmiljön och ge en gladare personal.

Vi jobbar med företagsmassage i Göteborg, Stockholm och Malmö. Hör av dig om du vill veta mer om vår massage eller om er arbetsplats är intresserad av att testa massage en dag. Vi erbjuder alltid en prova på dag till reducerat pris!